M-GEN Genç ve Yetişkin Eğitimine Format atıyor! Herkes seçerek, bütçesinde yer açabileceği bedellerle geleceğine değer katabilsin istiyor….Üniversiteli gençlere destek oluyor.
Artık yeni bir çağda, ‘’sibernasyona’’ geçtik diyen M-GEN’in kurucusu Ufuk Tarhan; bireylerin daha iyi bir gelecek için hızla farklı bakış açıları ve yetkinlikler geliştirmeleri gerektiğini vurguluyor.
Bunun için herkesin kişisel, kurumsal ihtiyaçlarına göre seçip, yararlanabileceği, özgün içerikler tasarladıklarına dikkat çeken Tarhan, Mart ayından itibaren Defne Sarısoy, Dr. Serdar Savaş ve Yasemin Sungur’un da M-GEN’in eğitim-seminer programlarına dahil olduklarını açıkladı.
M-GEN; uzmanlarının ve içeriklerinin kalitesine, eğitim sektörünün ‘’fiyat düşürmeyin!’’ itirazlarına rağmen, daha çok kişinin yararlanabilmesi için yarım günlük eğitimlerini kişi başı 50 TL gibi, herkesçe ödenebilir mütevazı bir rakamla sunmakta sırarcı oluyor. Yanısıra, tüm katılımcılara bir aylık online İngilizce eğitim kartı, lise ve üniversit eöğrencilerine 5 TL indirim + Kitap hediyesi veren fütürist şirket; ‘’bir gün herkesin M-GEN’den eğitim/seminer ve sertifika alacağını’’ iddia ediyor.
Hafta içi 18:00-21:00, hafta sonu 10:00-13:00 arası gerçekleşen eğitimler; Avrupa Yakasında Esentepe’de Bersay İletişim Enstitüsü’nde, Anadolu yakasında, Koşuyolu’nda Mimoza’da veriliyor.
Fütürist, ekonomist Ufuk tarhan’ın hayali olarak başlayan ve pek çok kişinin; ‘’Türkiye’de bu işler tutmaz!’’ diyerek, çekince koyduğu M-GEN; tahminlerin aksine en hızlı gelişen eğitim şirketlerinden biri olarak, ezber ve şablonları bozuyor, dikkat çekiyor.
Daha iyi bir gelecek için M-GEN Mart Eğitimleri;
20 Mart - Cumartesi
10:00-13:00 / 3 Saat- Kariyer Koçluğu Programı - Yasemin Sungur
Kişilerin hedeflediklerine ulaşmaları için çabalarken, koçluğun katkısı, önemi ve gereği her geçen gün daha fazla anlaşılıyor. Yol haritası, eylem planı yapar; hayaller, istekler, hedefler ve gerçekleşenler arasında uyum sağlamaya çalışırken uzman desteği hayati önem taşıyor. Yasemin Sungur bu alanın öncülerinden, en iyi yapan uzmanlardan... Kariyer Koçluğu, kaçırılmaması gereken bir program.
27 Mart - Cumartesi
10:00-13:00 / 3 Saat – Hayatla İletişim – Defne Sarısoy
’İnsan, beden plastiği olan ve ses olanaklarına sahip bir enstrümandır...’’. Onu iyi kullanmak gerek. Eğer kendimizi iyi ifade edemiyor, içimiz ve dışımızla akışkan iletişim kuramıyorsak, bildiklerimizin, fikirlerimizin ve yeteneklerimizin pek önemi kalmıyor. Sevilen TV sunucusu, iletişim uzmanı Defne Sarısoy’un dersinde iyi iletişimci olmanın kolay, pratik ve uygulanabilir yöntemleri geleceğe ışık saçıyor…
30 Mart - Salı
18:00-21:00 / 3 Saat - Gelecek Planlaması Nedir,Nasıl Yapılır?- Ufuk Tarhan
Hayatımız en önemli projemizdir. Onu planlamalı, sürprizlere hazırlanmalı ve yaşamımzın kontrolünü elimize almalıyız. Kendi hayatımızı planlayamazsak, işimizi, kariyerimizi, başkalarıyla ilişkilerimizi nasıl yöneteceğiz?. Planlamak için; hiçbir zaman geç veya erken değildir! Plansız yaşamak ve buna rağmen iyi bir gelecek umut etmek fantezidir! Hayatımızdaki olumsuzlukların nedeni sürprizler, kör talih değil; plansız, hedefsiz yürümeye çalışmamızdır. / Bu eğitim, İstanbul-Anadolu yakasında, Mimoza’da
30 Mart - Salı
18:00-21:00 / 3 Saat - Kişisel Marka Olmak – Yasemin Sungur
Kendimizi analiz etmeye, güçlü yanlarımızı belirleyip, değerlerimizi netleştirmeye ve bizi mutlu eden halimizi, kendimizden uzaklaşmadan bulmaya her zamankinden daha çok ihtiyaç duyuyoruz. Kişisel marka kavramını Türkiye’de ilk geliştirenlerden biri olan Yasemin Sungur; sevdiğimiz markaların modellemesi ile bizlere markalaşmanın yolunu açıyor.
31 Mart - Çarşamba
18:00-21:00 / 3 Saat - Kendini Bil, Kendini Bul – Dr. Serdar Savaş
Genetikçi de bulduramazsa kim buldurur? Hangi yoldan gitmeliyim? Nasıl mutlu olurum? Yaşamdan ne beklemeliyim? Hep bunlar takılır aklımıza... Daha iyi bir gelecek için yanıtlar ararken aslında aradığımız; kendimiz değil miyiz? Bu seminer; katılımcılara doğru soruları sormak ve en uygun yanıtları bulmak için; ışık tutmayı amaçlıyor.
M-GEN yukarıdakilerin dışında bir anlamda kapalı gişe gerçekleşen ve en çok ilgi çeken, aşağıdaki başlıklarda da eğitimler gerçekleşiriyor. Bu programları Ufuk Tarhan veriyor;
- Yeni, Çoklu Nesil (BB, X, Y, Z) yönetimi
- Sosyal Medya’nın Akıllı Kullanımı































